EARCH - Rekonstrukce poctivé venkovské chalupy

Celý článek najdete zde. Rekonstrukce trvala déle než dva roky a jejím cílem bylo na jedné straně vrátit domu jeho původní předválečný ráz, na druhé straně dům dispozičně a technologicky přizpůsobit současnému stylu bydlení a požadavkům na oddělené užívání spodní části domu k soukromému bydlení majitelů od druhé obytné zóny, tvořené dvěma plně vybavenými apartmány v celém podkroví 2. NP, které nyní slouží k rekreačnímu užívání hostů - Chalupa Winterflur.

Kontaktní formulář

Máte dotaz či připomínku? Napište nám.

GEBAS Zpravodaj

Přihlašte se zdarma k odběru našeho zpravodaje a budete pravidelně informováni o akcích a zvýhodněních které nabízíme.
Vložte e-mail:
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.více informací
beru na vědomí